Krisix

ALLROUND DJ & DISCOBAR | SINDS 2001

Trouwfeesten

Zoek je een DJ (incl. materiaal) voor op jouw trouwfeest? Op deze pagina vind je alle informatie in verband met ervaring, muziekaanbod, installatie en referenties. Interesse in mijn tarieven en/of heb je bijkomende vragen, neem dan gerust contact op. Even afspreken om kennis te maken is ook steeds mogelijk.

Al meer dan 15 jaar ben ik gepassioneerd aan het DJ'en. In 2001 heb ik de hobby ontdekt. Sinds 2003 ben ik actief op talrijke fuiven en feesten, zowel private activiteiten als openbare evenementen. Vanaf 2008 draai ik ook op trouwfeesten als allround DJ.

Zalen

Enkele toffe zalen waar ik heb gedraaid:

Hof van Vlaanderen (Hoogstraten)
Chateau de la Hulpe (Terhulpen)
BernArt (Schelle)
Brouwerij Liefmans (Oudenaarde)
Prinsenhof (Herenthout)
The Tree (Lier)
Outfort (Hoboken)
Theatercafe De Gekke Haan (Kallo)
Scheppersinstituut (Mechelen)
Hof van Riemen (Heist-op-den-Berg)
Theadrome (Wilrijk)
Watermolen (Testelt)
Horta (Antwerpen)
Hof van Beatrijs (Lier)
Koetshuis Le Paige (Herentals)
E10 Hoeve (Brecht)
Camargue (Bertem)


Muziekcollectie en aanbod

Sinds mijn tienerjaren verzamel ik muziek. Als DJ beschik ik dus over een ruim muziekrepertoire in verscheidene genres. De collectie gaat van jaren '70 en '80 (disco, new wave, pop, rock) naar 90's dance en pop. Maar natuurlijk ook 00's en hedendaagse top 30, urban, house, rock, dance en indie muziek. Zelfs rock&roll van de jaren '50 en '60 zit in de CD-koffers. Op trouwfeesten hou ik volop rekening met de aanwezige generaties en smaken in het publiek. Genres die niet aanslaan worden minder of niet gedraaid. Zo kan elke avond volledig anders klinken, maar altijd komt de sfeer op de dansvloer op de eerste plaats.

De muziek speelt de hoofdrol. Als DJ op trouwfeesten werk ik niet met een micro, oude traditionele trouwfeest-spelletjes hoef je dus niet te verwachten. Wel zorg ik er steeds voor dat er een micro aanwezig is voor bv. een speech. Pure (apres-ski) ambi-hits en Vlaamse schlagers speel ik liever niet, maar ze steken wel in de muziekcollectie indien het toch eens gewenst is.

Receptie en openingsdans

Tijdens de receptie en het eten kan ik indien gewenst voor de nodige achtergrondmuziek zorgen. Hiermee wordt de sfeer voor het dansfeest reeds rustig opgebouwd met lounge, pop, soft-rock, r&b en gepaste rustige hits van jaren '70 tot nu. Er is ook een micro aanwezig voor speeches. Eventuele acts vanuit het publiek worden ingepland voor de openingsdans.

Op voorhand wordt de openingsdans en de aanpak vast gelegd. Opkomen als koppel met een officiele aankondiging of liever gemoedelijk aan met een seintje richting de DJ en het dimmen van de zaallichten. Naar wens kunnen na de openingsdans 1 of 2 slows volgen. Of het dansfeest wordt meteen ingezet. Alles verloopt naar voorkeur van het trouwkoppel. Tijdens de slows gebruik ik geen micro om te 'vermenigvuldigen'.

Geluid en licht

Ik beschik over een professionele installatie voor feesten van 50 tot 400-tal personen en bied voor trouwfeesten een all-in pakket aan inclusief DJ'en, materiaal, opbouw, afbraak en vervoerskosten. Voor specifieke wensen kan ik beroep doen op collega verhuurders. Ik voorzie steeds de installatie die past voor het feest en werk alles mooi af. Het installeren van de discobar gebeurt op de dag zelf. Hiervoor kunnen we op voorhand een gepast uur afspreken. Gelieve 2 rechthoekige tafels van de zaal vrij te houden voor de installatie. Zelf voorzie ik hiervoor zwarte decoratiedoek, zodat het geheel mooi past in het interieur.

Indien de zaal reeds zelf beschikt over een installatie, dan ben ik natuurlijk ook te boeken zonder eigen installatie.

Afspraken en tarieven

Interesse in mijn tarieven en/of heb je bijkomende vragen, neem dan gerust contact op. Even afspreken om kennis te maken is steeds mogelijk. Tijdens onze kennismaking kunnen we details bespreken zoals muziekvoorkeur, verloop van de avond, uur van opbouw en speciale wensen. Als DJ hou ik rekening met de richtlijnen van het trouwkoppel en zorg dat de avond verloopt zoals verwacht. Verder speel ik in op de sfeer in het publiek. Aanvragen aan de discobar zijn ook mogelijk als deze passen binnen de wensen van het trouwkoppel.

Referenties

"Nogmaals bedankt voor de topavond. Zowel de sfeermuziek bij het eten , als de muziek en overgangen op het dansfeest zelf waren net zoals we het wilden. Van het eerste tot laatste nummer heeft de dansvloer volgestaan. Uw verdienste...en de mensen die er zin in hadden natuurlijk. Wij zullen je zeker aanraden als mensen op zoek zijn naar een DJ!" - Laura en Joris (2018)

"Heel erg bedankt voor het geweldig goed draaien op ons trouwfeest! We zijn erg tevreden over de vlotte samenwerking, de muziekkeuze, service,..." - Evi en Michael (2015)

"Veel complimenten vandaag gekregen van mensen over goede DJ die de mensen aanvoelt." - Nadine en Wojtek (2016)

"Het was een top dansfeestje en je muziek en mixen waren super! We zullen je sowieso aan iedereen aanbevelen." - Ruth en Matthias (2014)

"Via een vriendin ben ik aan je gegevens gekomen. Ze vertelde mij dat van alle trouwfeesten waar ze was geweest, ze jou de beste DJ vond!" - Sophie (2016)

"Wij hebben jouw naam goed onthouden, gezien je de DJ was van het beste trouwfeest van vorig jaar, namelijk dat van mijn broer Philippe met Anouk. Er wordt nog gesproken over de sterke kwaliteiten van de DJ waardoor het een knalfeest werd tot op de laatste minuut. Sindsdien aarzelen wij niet en willen wij jou ook heel graag als DJ van ons trouwfeest." - Catheline en Jef (2015)

Live opnames - Allround

De eerste uurtjes op een trouwfeest draai ik vaak vrij gevarieerd. Verschillende genres komen aan bod, van jaren '70 tot hedendaagse radio hits. Ook een fifties rock&roll kan eens passeren voor de oudere (maar ook de jonge) generatie. Het begin van het dansfeest is belangrijk om iedereen in de stemming te krijgen, van jong tot oud. Hieronder kan je enkele allround DJ-sessies beluisteren. Zoals je kan merken zijn er ook feesten die tot op het einde zeer gevarieerd blijven in muziekstijlen, elk feest is anders.

Trouw augustus 2018 - Het eerste 1,5u na de openingsdans. Mix met o.a. Bruno Mars, The Human League, Chic, Beyonce, Wham!, Justin Timberlake, Gala, Black Eyed Peas, Snap!, Martin Solveig, Gloria Estafan, Jennifer Lopez, MC Hammer, The B-52's, Duck Sauce, Flo Rida, Pointer Sisters, Destiny's Child, Sean Paul en C+C Music Factory.

Trouw oktober 2016 - Gevarieerde avond tot op het einde. Mix met o.a. Michael Jackson, Kool & The Gang, Kiss, Wham!, Spice Girls, Will Smith, Queen, Tina Turner, Jerry Lee Lewis, Ray Charles, Dire Straits, Shakira, Juanes, Sean Paul, Ultimate Kaos, Eurythmics, John Travolta & Olivia Newton-John, Los Lobos, Lumidee, Macklemore & Ryan Lewis, 2 Fabiola, Rednex, KC & The Sunshine Band, Vengaboys, Bryan Adams, AC/DC, The Proclaimers, Bruno Mars, Stromae, Rihanna, Soulsister, Barry White, Krezip, Liquido, The Opposites, 2 Unlimited, Sash!, Netsky, Icona Pop, Backstreet Boys, Blink-182, De Kreuners, Usher, 50 Cent, Britney Spears, Milk Inc., DJ Fresh, Eminem, 3 Doors Down, Foo Fighters, Nena, Drake, The Chainsmokers, Kungs en ZHU.

Live opnames - Laatste uurtjes

De laatste uren op een trouwfeest kunnen gevarieerd blijven in muziekstijlen, maar gaan soms ook de richting uit in enkele genres die het meest gesmaakt worden door het aanwezige publiek. Of de wensen die het trouwkoppel doorgaf als richtlijnen. Wens je graag een alternatieve festivalsfeer met indie, rock en house classics? Of bestaat de vriendenkring voornamelijk uit discotheek en danscafe liefhebbers, dan misstaan enkele dance en club hits op het einde zeker niet. Alles hangt af van de sfeer in het publiek. Blijft het publiek gevarieerd tot op het einde, dan zal het muziekaanbod ook gevarieerd blijven zodat iedereen zich kan amuseren.

Trouw augustus 2018 - Een alternatief allround einde: urban, house, indie en rock muziek van vroeger tot nu. Mix met o.a. Daft Punk, Depeche Mode, Eurythmics, Kiss, Michael Jackson, De Jeugd van Tegenwoordig, Martin Solveig, Armand Van Helden, Alicia Keys & Jay-Z, Snoop Dogg, Anouk, Franz Ferdinand, Arctic Monkeys, Vampire Weekend, Kendrick Lamar, Justin Timberlake, Parov Stelar, Dua Lipa, Destiny's Child, Gipsy Kings, Faithless, Paul Kalkbrenner, Bob Marley, J Balvin, Major Lazer, Kanye West, House of Pain, Eminem, Faith Evans, Tiga en Crookers.

Tuinfeest mei 2018 - Een twingtigal overblijvers wenste nog een 90s uurtje op het einde. Mix vol 90s dance en club klassiekers en enkele recentere radio hits. Muziek van o.a. Kristine W, Gala, Urban Cookie Collective, Corona, Faithless, Deep Zone, Delerium, Fragma, Snap!, Funky Green Dogs, Future Breeze en La Bush Team.

Bedrijfsevent mei 2016 - Alternatieve 80s afsluiter (new wave, rock, pop) met o.a. Nena, Cheap Trick, Kiss, Soft Cell, Michael Jackson, The Police, Bryan Adams, INXS, The Confetti's, Anne Clark, 2 Belgen, Depeche Mode, OMD, The Knack, Red Zebra, Blondie, De Kreuners, Duran Duran en Golden Earring.

Live opnames - Achtergrondmuziek receptie

Tijdens het eten zet ik een playlist op met een keuze uit rustige hits. Lounge, (indie) pop, soft-rock, grooves, R&B, akoustische singer/songwriter nummers. Tijdens een receptie of walking dinner kan ik indien gewenst mijn plaats achter de draaitafels innemen en tracht reeds een vibe in het publiek te brengen. Stilaan gaat het tempo lichtjes omhoog en wordt het publiek opgewarmd voor het dansfeest. Hieronder kan je een voorbeeld beluisteren tijdens een walking dinner op een trouwfeest.