Krisix

ALLROUND DJ & DISCOBAR | SINDS 2001

Meer dan 15 jaar ervaring

Zoek je nog een DJ voor jouw fuif, festival, trouwfeest of bedrijfsevent?

Al meer dan 15 jaar ben ik gepassioneerd aan het DJ'en. In 2001 heb ik de hobby ontdekt. Sinds 2003 ben ik actief op talrijke fuiven en feesten, zowel private activiteiten als openbare evenementen.

Fuiven en festivals

DJ sets van een uurtje of een hele avond draaien...

Bedrijfsevents

Ik ben ook beschikbaar als DJ en discobar op bedrijfsrecepties en -events.

Trouwfeesten

Vanaf 2008 ben ik actief als DJ op trouwfeesten. Het muziekaanbod is een gevarieerde mix voor jong en oud.


Ruime muziekcollectie

Sinds mijn tienerjaren verzamel ik muziek. De evolutie van vinyl naar CD's naar legale MP3's heb ik ten lijve ondervonden. Als DJ beschik ik over een ruim muziekrepertoire in verscheidene genres. De collectie gaat van jaren '70 en '80 (disco, new wave, pop, rock) naar 90's dance en pop. Maar natuurlijk ook 00's en hedendaagse top 30, urban, house, rock, drum&bass, techno en indie muziek. Zelfs rock&roll van de jaren '50 en '60 zit in de CD-koffers. Tijdens mijn sets hou ik rekening met het aanwezige publiek. Genres die niet aanslaan worden minder of niet gedraaid. Zo kan elke DJ-set volledig anders klinken, maar altijd komt de sfeer op de dansvloer op de eerste plaats.

Discobar - Geluid en licht

Ik beschik over een professionele installatie voor feesten van 50 tot 400-tal personen en bied voor prive- en bedrijfsevents een all-in pakket aan inclusief DJ'en, materiaal, opbouw, afbraak en vervoerskosten. Voor grotere feesten of een pakket op maat kan ik beroep doen op collega verhuurders. Ik voorzie steeds de installatie die past voor het evenement en werk alles mooi af zodat de discobar geen storend element vormt in de gehele zaaldecoratie.

Voor DJ sets van enkele uurtjes op o.a. openbare fuiven en festivals ben ik natuurlijk ook te boeken zonder eigen installatie.

Fuiven en Festivals

Tijdens DJ sets op openbare fuiven en festivals gebruik ik house als rode draad, afgewisseld met dance classics en gepaste urban, pop, 90s en indie (rock) hits. Een streepje 70/80 kan ook eens passeren als de sfeer goed zit. Een mash-up en allround DJ-set. Jeugdidolen als DJ zijn Discobar Galaxie en Laston & Geo.

Een mixtape in de stijl van mijn set (samen met 2loudnoises) op Bounce (februari 2018) in zaal EsKapade in Kapellen. Setje vol dance muziek: house, EDM, 90s, moombahton en trap. Tracks van o.a. Lost Frequencies, Marshmello, Steve Aoki, Martin Solveig, Axwell & Ingrosso, Major Lazer, Tiesto, Technotronic, J Balvin,...

In 2016 sloot ik de Area77 fuif af van de scouts in Duffel. Een grote fuif in De Pollepel in Duffel voor enkele duizenden feestgangers. Voorgaande aan het evenement vroegen ze mij om een promo mixtape te maken met enkele recente floorfillers en classics. Deze mix kan je hier beluisteren. House, dance en electro tracks van o.a. Major Lazer, Nelly, Skrillex, DJ Licious, David Zowie, Netsky, Boys Noize, Fedde Le Grand, Ixxel, Katy B, The Weeknd, Martin Solveig, Diplo, Daft Punk en Oxia.

In 2016 organiseerde het festival LochtFest een DJ-contest in De Locht in Duffel met na de contest een 90s afterparty waar ik van 1u tot 4u achter de draaitafels stond. Voorgaande aan het evenement had ik enkele mixtapes gemaakt voor de reclamecampagne. Een allround 90s promomix en een uurtje vol 90s hip hop klassiekers.

Ik heb nooit echt aan veel DJ contesten deelgenomen. In 2010 schreef ik me wel in voor de contest van het Gladiolen festival in Olen. Ik werd als een van de vijf finalisten geselecteerd uit 65 demo's. Hieronder kan je mijn inschrijving beluisteren. In de finale werd ik 4de, maar met veel complimenten van o.a. mijn idolen en jury Laston & Geo.

Van 2009 t.e.m. 2011 organiseerden met enkele vrienden de Friday Sessions. Dit waren maandelijkse DJ-avonden in JC Den Daak in Duffel met podiumkans voor jonge en regionale DJ's. Op sommige avonden stonden we ook zelf als DJ achter de draaitafels. Dit is een set van toen. House en electro met rock en indie invloeden. Tracks van o.a. Empire of the Sun, Moby, Gorillaz, Gossip, Vitalic, Hot Chip, Miike Snow, Fake Blood, La Roux, Daft Punk en Bloc Party.


Referenties

LochtFest (2017, 2018) met o.a. Double D, Dimitri Wouters en A-TOM-X (Duffel), Oostfeesten (2015) met o.a. Regi en Slongs Dievanongs (Duffel), Area77 (2016) met o.a. T.Mastis (Duffel), Natural Highs Festival (2013, Duffel), Mixed-Uppp met o.a. SIGI (Westerlo), Gladiolen Beat Match met o.a. Laston & Geo (Olen), Openingsfuif JH Stam X met o.a. We Are Prostitutes (Denderleeuw),... Chiro, scouts en jeugdhuis fuiven in o.a. De Locht (Duffel), De Club (Sint-Katelijne-Waver), Den Echo (Antwerpen), De Cinema (Antwerpen), De Spoed (Wilrijk),...

Meer mixtapes

Een verzameling van online mixtapes in verscheidene genres kan je vinden op de "Mixtapes" pagina en op mijn Mixcloud account. Veel luisterplezier!

Bedrijfsevents

Ik ben ook beschikbaar als DJ en discobar op bedrijfsrecepties en -events. Sfeer voorzien tijdens een walking dinner of overnemen als DJ na een live band, ik pas het muziekaanbod aan in functie van de sfeer en soort evenement.

Referenties

Tevreden klanten zijn o.a. SD Worx, VAB, Gemeente Duffel, De Filistijnen, Karel de Grote Hogeschool, DP World, Pasec Port, Saillart, Outfort en Massart-Navarre.