Subpagina: Discobar / DJ-profiel trouwfeesten
TROUWFEESTEN

MUZIEKAANBOD

Sinds 2008 ben ik ook actief als DJ op talrijke trouwfeesten. Qua muziekgenres zorg ik de gehele avond voor een gevarieerde mix van 70/80/90/00-klassiekers tot hedendaagse top30 hits. Dit in verscheidene genres. Ik hou zeker en vast rekening met alle aanwezige leeftijdscategorieën. Zo kan er ook wel eens een gepaste jaren '50 rock&roll tussen zitten, plus her en der een slow en een swing. Dit alles kan duidelijk op voorhand afgesproken worden, ook in verband met de openingsdans en eventuele opvolgers. Hiervoor kunnen we gerust vooraf een keer samen komen om als beide partijen op één rechte lijn te staan. Werken met een kleine voorkeurslijst (playlist) is altijd mogelijk en aanvragen aan de discobar door het publiek zijn toegestaan.

Tijdens de DJ-avond is het de muziek die de hoofdrol speelt. Als DJ op trouwfeesten werk ik niet met een micro, oude traditionele trouwfeest-spelletjes hoef je dus niet te verwachten. Wel zorg ik er steeds voor dat er een micro aanwezig is voor de nodige speeches, etc. Pure (après-ski) ambi-hits en vlaamse schlager-toestanden speel ik liever niet, maar ze steken wel in de muziekcollectie indien het toch eens gewenst is. Tijdens de receptie en het eten voorzie ik passende achtergrondmuziek.

INSTALLATIE

In vele feestzalen waar trouwfeesten worden gehouden is vaak reeds een eigen installatie aanwezig. Indien dit niet het geval is kan ik gerust zorgen voor een passende geluids- en lichtinstallatie. Meer informatie hierover kan je hier terug vinden. Indien ik dien te zorgen voor een eigen installatie ben ik altijd aanwezig vooraleer de receptie begint, zodat de gasten geen last hebben van het opstellen van de discobar.

BIJKOMENDE INFO

Indien je nog bijkomende vragen hebt, neem dan gerust even contact op via e-mail of GSM. Voor verdere informatie omtrent ervaring, installatie, enz. kan je alvast altijd terecht op de pagina in verband met mijn discobarprofiel.

> Ga terug naar de algemene pagina in verband met de discobar.

CONTACT

Kris Deckers
Duffel / Antwerpen

T: 0497/73.19.04
E: info@krisix.be

© 2016 | Webdesign: Kris Deckers