DISCOBAR ACTIEF OP FUIVEN SINDS 2003

Zoek je nog een DJ (incl. geluids- en lichtinstallatie) voor op jouw verjaardagsfuif, trouwfeest, privé- en/of bedrijfsgelegenheid? Bekijk dan zeker eens onderstaand discobarprofiel. Op deze pagina kan je onder meer alle informatie in verband met muziekgenres, installatie en referenties rustig nalezen. Indien je nog bijkomende vragen hebt, neem dan gerust even contact op.

MUZIEKGENRES ALLROUND

Als DJ op privégelegenheden bied ik een ruime muziekkeuze waarin ik me niet probeer te beperken tot een bepaald genre. Zo kan je een gevarieerde mix verwachten tussen:

- 70/80/90: disco, new wave, pop, rock, 90's dance,...
- 00/hedendaags: top 30, r&b, house, rock, drum&bass, electro,...

Er wordt natuurlijk rekening gehouden met het aanwezige publiek. Genres die niet aanslaan worden ook minder gedraaid. Zo kan elke DJ-avond volledig anders zijn, maar altijd blijft de sfeer op de dansvloer op de eerste plaats komen.

ERVARING

Als DJ ben ik reeds actief op talrijke privéfeesten sinds 2003:

- verjaardagsfuiven: 18-jarigen, 30/40/50-jarige,...
- afscheidsdrinks, familie-happenings, tuinfeesten,...
- bedrijfsfeesten en/of -recepties
- trouwfeesten
- ...

Verder draai ik sinds 2006 ook op openbare fuiven uitgaande van chiro, scouts, jeugdhuizen, studentenclubs,... Dit zowel individueel als samen met ons DJ-team The Gimmicks.

> Klik hier voor een uitgebreid overzicht qua referenties.

TROUWFEESTEN

Sinds 2008 ben ik ook actief als DJ op verscheidene trouwfeesten. Qua muziekaanbod breng ik een gevarieerde mix van 70/80/90-klassiekers tot hedendaagse top30 hits in verscheidene genres. Ik hou zeker en vast rekening met alle aanwezige leeftijdscategorieën. Zo kan er ook wel eens een gepaste jaren '50 rock&roll, een slow en een swing tussen zitten. Hiervoor kunnen we vooraf gerust een afspraak maken om als beide partijen op één rechte lijn te staan. Werken met een kleine voorkeurslijst (playlist) is altijd mogelijk en aanvragen aan de discobar door het publiek zijn toegestaan.

> Klik hier voor meer info in verband met trouwfeesten.

LICHT EN GELUID PRIVÉ-ACTIVITEITEN

Op privégelegenheden bied ik de mogelijkheid om je feest volledig te voorzien van de geschikte licht- en geluidsinstallatie. Voor fuiven van 50 tot 250-tal personen gebruik ik verschillende basispakketten op maat. De lichtpakketten hiervoor bestaan onder meer uit spots op statieven, licht-effect en/of lichtbrug met scanners. De geluidsinstallatie bestaat uit professioneel materiaal van Pioneer, Ecler, Cerwin Vega,... Indien het een feest is van grotere omvang dan stel ik gerust een voorstelpakket hiervoor op, in nauwe samenwerking met de verhuurfirma. Het installeren van de discobar gebeurt op de dag zelf. Hiervoor kunnen we op voorhand een gepast uur afspreken. Gelieve als organisator wel 2 à 3 tafels van de zaal vrij te houden voor de discobar. Zelf voorzie ik hiervoor zwarte decoratiedoek, zodat het geheel mooi past qua interieur.

PRIJSOFFERTE OP MAAT

Wanneer je geïnteresseerd bent in prijzen en tarieven mag je mij gerust even contacteren via e-mail of telefoon. Ik kan voor jou een gepaste prijsofferte op maat berekenen, wanneer je mij op de hoogte brengt van de volgende gegevens:

- inclusief / exclusief eigen geluids- en lichtinstallatie
- activiteit (privéfuif, trouwfeest, bedrijfsfeest,...)
- zaal (locatie, grootte, inrichting,...)
- gericht aantal verwachte personen [ivm te voorziene installatie]
- begin- en (gericht) einduur
- ...

Een gepaste prijs/kwaliteit verhouding staat garant.

CONTACT

Kris Deckers
Duffel / Antwerpen

T: 0497/73.19.04
E: info@krisix.be

© 2016 | Webdesign: Kris Deckers